Hatay'ın Belen ilçesinde bulunan Ayşe Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nda yaşanan yılan paniği, yurt görevlileri ve öğrenciler arasında korku yarattı. Olay, Halilbey Mahallesinde yer alan yurdun 1. katına yılan girmesiyle başladı.

Güneydoğu Anadolu'da Sıcak Hava Dalgası: Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kilis'te yaşayanlar dikkat! Güneydoğu Anadolu'da Sıcak Hava Dalgası: Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kilis'te yaşayanlar dikkat!

Yurt Görevlilerinin Hızlı Müdahalesi

Yurt görevlilerinin yılanı görmesi üzerine hızla itfaiye ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine bölgeye kısa sürede itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yılanı yakalamak için yurdun 1. katında arama çalışmaları başlattı. Yılanın bulunup yakalanmasının ardından, doğal yaşam alanına geri bırakıldığı bildirildi.

İtfaiye Ekiplerinin Profesyonel Çalışması

İtfaiye ekiplerinin profesyonel ve hızlı müdahalesi sayesinde, yılan kısa sürede yakalandı ve öğrencilerin güvenliği sağlandı. Yılanın yakalanıp doğal yaşam alanına bırakılması, yurt görevlileri ve öğrenciler tarafından rahat bir nefes alınmasına neden oldu. Olay sırasında herhangi bir yaralanma veya hasar meydana gelmedi.

Editör: Zeliha YAKUT