Hande Erçel, son dönemde rol sergileyen projelerle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşüyor. Ünlü oyuncu, 'Bambaşka Biri' projesinin ardından yaşadığı aşkla da dikkatleri üzerine dikkat çekiyor.

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ YAĞDI

Erçel, Instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlarla yine gündem oldu. Siyah tül elbisesi ve çizmeleriyle bugüne kadarki pozları, takipçilerinden büyük ilgi gördü. 32,2 milyon takipçisi bulunan Erçel'in gönderisi kısa sürede 864 bin beğeni aldı.

ELBİSE 11 bin 625 TL DEĞERİNDE 

Ünlü oyuncunun giydiği siyah tül elbisesinin markası ve fiyatı da merak konusu oldu. 'Wildest Fashion' adlı Instagram sayfasına göre, elbise tam olarak 11 bin 625 TL değerindeydi.

TAKİPÇİLERİNDEN ÖVGÜ DOLU YORUMLAR

Erçel'in tarzı ve pozları, sosyal medya kullanıcılarından da büyük beğeni topladı. Özellikle fiziksel boyutları ve pozlarıyla öne çıkan Erçel'e takipçilerinden, "Muhteşem bir fizik ve kendinden emin pozlar", "Çok güzel, bayıldım" ve "Herkes kabul etsin, Hande Erçel diye bir gerçek var!" gibi övgü dolu yorumlar yapıldı.

Gökhan Özen’den seks diyeti! Cinsellik ile ilgili ifşası ortalığı salladı Gökhan Özen’den seks diyeti! Cinsellik ile ilgili ifşası ortalığı salladı

Hande Erçel'in sosyal medya üzerinden paylaştığı bu tarz içerikleri, geniş kitleler tarafından ilgiyle takip edilmeye devam ediyor.