Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkisi, kariyerinin yanı sıra tarzıyla da dikkat çeken bir isim olan Erçel'i sık sık gündeme getiriyor. İkilinin ilişkisi, başlangıçta inkar edilse de daha sonra el ele görüntülenince resmen doğrulandı. Son zamanlarda sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla da dikkat çeken Erçel'in, bir fotoğraf çekimi için giydiği elbisenin fiyatı da merak konusu oldu. Bunun yanı sıra, güzel oyuncunun tarzına ilişkin yapılan yorumlar da dikkat çekiyor.

Handel Erçel Poz

ARZU SABANCI GÖRMESİN 

Özellikle son dönemlerde anneliği kadar kayınvalideliği de konuşulan Arzu Sabancı, Hande Erçel'i gelin olarak kabul etmeyi ilk başta istememişti. Bu duruma göndermede bulunan kullanıcılar, ünlü ismin fotoğrafının altına, "Aman Arzu Sabancı görmesin", "Kaynanandan veto yiyeceksin" gibi yorumlar yaparak dikkat çekti.

Öte yandan, Erçel'in iddialı tarzına yönelik yapılan yorumlar da çeşitli duyguları yansıtıyor. Bazıları, "Muhteşem bir fizik ve kendinden emin pozlar", "Çok güzel, bayıldım", "Herkes kabul etsin, Hande Erçel diye bir gerçek var!" şeklinde övgülerde bulunuyor.

Üç Kız Kardeş Kanal D bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş Kanal D bugün var mı, 18 Mayıs akşam yeni bölümü yayınlanacak mı?

Handel Erçel Poz 1