90'ların Efsanevi Grubu Grup Laçin'den Üzücü Haber: Şerif Baldemir Hayatını Kaybetti!

65F6E81Ca86C8D09Ad220571

Bir döneme damga vuran ve "Bekar Gezelim" şarkısıyla hafızalara kazınan Grup Laçin'den üzücü haber geldi. Grubun akordeon sanatçısı Şerif Baldemir, 2,5 aylık yoğun bakım mücadelenin ardından hayatını kaybetti.

Acı haberi grup üyelerinden Serkan Çağrı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Çağrı paylaşımında, "Acı Kaybımız! Uzun yıllar içinde yer aldığım Grup Laçin üyelerinden akordeon sanatçısı kıymetli ağabeyim Şerif Baldemir’i kaybettik. Yaklaşık 2,5 aydır yoğun bakımda sürdüğü yaşam mücadelesini maalesef kaybetti. Başımız sağ olsun. Cenazesi bugün (17 mart 2024) öğle namazından sonra Balçova Eyüp Sabri camiinden kaldırılacaktır. Tüm dostlarına ve sevenlerine duyurulur" ifadelerini kullandı.

Kapak 153820

Şerif Baldemir Kimdir?

Selen Görgüzel bileziğini düşürüp kaybetti, değeri ise 300 bin TL, duyanlar şoke oldu Selen Görgüzel bileziğini düşürüp kaybetti, değeri ise 300 bin TL, duyanlar şoke oldu

1966 yılında İzmir'de doğan Baldemir, müzik hayatına 1980'li yıllarda başladı. 1990 yılında kurulan Grup Laçin'e 1993 yılında katılan Baldemir, "Bekar Gezelim", "Ah Bir Joker", "Hasret", "Kara Gözlüm" gibi birçok hit şarkıda akordeonuyla unutulmaz bir iz bıraktı.

Grup Laçin'in dağılmasının ardından da müzik hayatına solo olarak devam eden Baldemir, 2022 yılında "Bekar Gezelim" şarkısının yeni versiyonunda da yer aldı.

Şerif Baldemir'in vefatı müzik camiasında büyük üzüntü yarattı. Birçok sanatçı ve seveni sosyal medya hesaplarından Baldemir'e veda mesajları paylaştı.