Spor

Göztepe - Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta? (26 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Göztepe, 27 Ekim 2024 tarihinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Göztepe, 27 Ekim 2024 tarihinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşma, İzmir’deki Gürsel Aksel Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak. Hakem Cihan Aydın’ın yöneteceği maç, her iki takım için de büyük bir önem taşıyor.

Maç Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Göztepe - Trabzonspor maçı, beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak. Bu sayede futbolseverler, maçı canlı olarak izleme fırsatı bulacak. İzmir ekibinin iç sahada sergilediği performans ile Trabzonspor’un hedefleri, karşılaşmanın heyecanını artıran unsurlar arasında yer alıyor.

Takımların Durumu Nedir?

Göztepe, Süper Lig’de bu maça 12 puanla 7. sırada çıkıyor. Trabzonspor ise, Göztepe’nin averajla önünde bulunuyor. İki takım arasındaki rekabet, tarihsel olarak da dikkat çekiyor. Göztepe, Trabzonspor ile toplamda 29 kez karşılaşacak; geçmişteki 28 maçta 5 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. Sarı-kırmızılı ekip, Trabzonspor karşısında evinde 14 maçta 2 galibiyet elde etti.