Magazin

Gelin Evi Sedanur Günel kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Gelin Evi programının parlayan yıldızlarından biri olan Sedanur Günel, 21 yaşında ve Bursalı bir ev hanımıdır. Ezgi Sertel'in sunduğu programda, evinin detayları ve misafirperverliği ile dikkat çekmektedir. İ

Abone Ol

Gelin Evi programının parlayan yıldızlarından biri olan Sedanur Günel, 21 yaşında ve Bursalı bir ev hanımıdır. Ezgi Sertel'in sunduğu programda, evinin detayları ve misafirperverliği ile dikkat çekmektedir. İki yıllık evli olan Sedanur, çeyizindeki el emeği ürünler ve ev dekorasyonu ile izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmaktadır.

Sedanur Günel’in Performansı Nasıldır?

Gelin Evi'nde bu hafta Sedanur'un evine konuk olunacak. Diğer gelinler, onun misafirperverliğinden, hazırladığı yemeklere ve sunduğu ikramlara kadar pek çok farklı alanda değerlendirmelerde bulunacak. Sedanur'un el emeği çeyizleri, ev dekorasyonundaki özgünlüğü ve misafir ağırlama konusundaki yetenekleri, programın dikkat çeken unsurları arasında yer alıyor.

Büyük Ödül İçin Yarışma Nasıl İşliyor?

Programın sonunda, en yüksek puanı alan gelin 100.000 TL değerindeki büyük ödülün sahibi olma şansını yakalayacak. Bunun yanı sıra, her gün ev sahibi gelin ile eşi arasında yapılan ilişki testinde kazanan gelinler, altın ödüllerle taçlandırılacak. Hafta boyunca ev hanımlığı becerilerini sergileyen beş gelin, çeşitli sürpriz hediyeler kazanma fırsatını elde edecek.