Asayiş

Gaziantep'te Aile Faciası! Bir Baba, Eşi ve Dört Çocuğunu Öldürüp İntihar Etti

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir kişi eşi ve dört çocuğunu silahla vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti.

Abone Ol

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşanan korkunç olayda, bir kişi eşi ve dört çocuğunu silahla vurarak öldürdü, ardından aynı silahla intihar etti. Olay, Güzelvadi Mahallesi 43. Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Mahallede berberlik yaptığı öğrenilen Ahmet Demir, 30 yaşındaki eşi Emine Demir ve çocukları 5 yaşındaki Azra Demir, 4 yaşındaki Yusuf Eymen Demir, 11 yaşındaki Medine Demir ve 6 yaşındaki Edanur Demir'i silahla öldürdü. Ardından aynı silahı kullanarak intihar etti.

İhbar üzerine neler yaşandı?

Olayın ardından mahalleden gelen silah sesleri üzerine çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren ekipler, aile üyelerinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Ekipler, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir araştırma başlattı.

Ailede neler yaşandığı biliniyor mu?

Olayın yaşandığı mahallede ve aile hakkında ilk gelen bilgilere göre, Ahmet Demir’in psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülüyor. Ancak olayın kesin nedenine ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı. Polis ve adli tıp ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk incelemeler sonucunda, cinayet ve intiharın nasıl gerçekleştiği tespit edilmeye çalışılıyor. Ölenlerin cenazeleri otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Savcılık ve emniyet birimleri, cinayetin ve intiharın arkasında yatan nedenleri ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Şahinbey ilçesinde yaşanan bu acı olay, mahalle sakinlerini derin bir üzüntüye boğarken, yetkililer aile içi şiddet ve benzeri olaylara karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.