CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir?

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında lider Galatasaray, 5 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da Sivasspor'u konuk edecek. Mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray Ems Yapı Sivassporzxcvbnm

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇI HAKEMİ KİM HANGİ KANALDA?

Tarih: 5 Mayıs 2024 Pazar
Saat: 19:00
Yer: RAMS Park Stadyumu, İstanbul
Kanal: beIN Sports 1
Hakem: Arda Kardeşler
Galatasaray Ems Yapı Sivassporrrrrrrr

GALATASARAY REKOR MU KIRACAK?

Galatasaray, Sivasspor maçından puan alması halinde Fenerbahçe'nin bir sezonda en fazla puan toplama rekorunu kıracak. 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayan Fenerbahçe, bu rekoru elinde tutuyordu. Galatasaray ise geçen haftaki Yukatel Adana Demirspor galibiyetiyle puanını 93'e çıkarmıştı. Sarı-kırmızılılar, Sivasspor maçını kaybetmemesi durumunda bu rekoru egale edecek.

Galatasaray Ems Yapı Sivassporoiuytr

GALATASARAY'DA CEZALI KİMLER?

Galatasaray'da 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 36. haftadaki VavaCars Fatih Karagümrük maçında yer alamayacak.

Galatasaray Ems Yapı Sivasspori̇i̇i̇i̇i̇

SİVASSPOR'DA KİMLER SAKAT VE CEZALI?

Sivasspor'da ise orta saha oyuncusu Hakan Arslan ve savunma oyuncusu Burak Kapacak sakatlıkları nedeniyle maçta yer alamayacak. Kırmızı-beyazlı ekipte ayrıca kaleci Ali Şaşal Vural, savunma oyuncuları Caner Osmanpaşa ve Achillas Poungouras ile orta saha oyuncusu Bartuğ Elmaz yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda ligin 36. haftasındaki RAMS Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY - SİVASSPOR MAÇINI CANLI İZLE