Türk futbolunun merakla beklenen mücadelelerinden biri olan Galatasaray-Sivasspor maçı, futbolseverlerin heyecanla takip ettiği bir karşılaşma olacak. 5 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek bu önemli maç, Türkiye'nin önde gelen spor kanallarından biri olan beIN Sports 1'de canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray - Sivasspor Maç Tarihi ve Saati Ne?

5 Mayıs Pazar günü saat 19:00'da gerçekleşecek.

CANLI İZLE Petkim-FB Beko (18 Mayıs) şifresiz mi, Petkim-Fenerbahçe Beko yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Petkim-FB Beko (18 Mayıs) şifresiz mi, Petkim-Fenerbahçe Beko yayın bilgileri, nereden izlenir?

Galatasaray - Sivasspor Yayın Bilgileri

Karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray'ın Durumu

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında EMS Yapı Sivasspor'u konuk edecek. Lige lider giren Galatasaray, 93 puanla zirvede bulunuyor ve bu maçtan puan veya puanlar alması halinde Fenerbahçe'nin bir sezonda en fazla puan toplama rekorunu kıracak.

Sivasspor'un Durumu

Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray'ın rakibi olan Sivasspor ise 48 puanla 9. sırada bulunuyor. Avrupa kupası hedefini sürdürmeyi planlayan kırmızı-beyazlı ekip, Galatasaray maçından puan veya puanlar alarak bu hedefini gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Sarı-Kırmızılı Ekip ve Ceza Sınırları

Galatasaray'da maç öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncuların, maçta sarı kart görmeleri durumunda takımın bir sonraki maçında forma giyemeyecekleri belirtiliyor. Ancak sarı-kırmızılı ekip, Sivasspor karşısına tam kadro çıkacak.

Sivasspor'un Oyuncu Durumu

Sivasspor'da ise maç öncesi orta saha oyuncusu Hakan Arslan ve savunma oyuncusu Burak Kapacak'ın sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca, 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor ve bu oyuncuların da maçta kart görmeleri durumunda sonraki maçta forma giyemeyecekleri ifade ediliyor.

Futbolseverler, bu kritik mücadeleyi heyecanla beklerken, Galatasaray'ın Süper Lig'deki başarısını sürdürüp sürdüremeyeceğini ve Sivasspor'un nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.