Spor

Galatasaray-Beşiktaş Maçı Şifresiz Mi? Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? GS-BJK maçı muhtemel 11'ler kim?

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı, 28 Ekim 2024 tarihinde saat 20:00'de başlayacak.

Abone Ol

Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk edecek. Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı, 28 Ekim 2024 tarihinde saat 20:00'de başlayacak. Mücadele, İstanbul’daki RAMS Park'ta gerçekleştirilecek.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Galatasaray-Beşiktaş derbisi, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemliğini ise Arda Kardeşler üstlenecek. Derbinin Video Yardımcı Hakemi (VAR) Onur Özütoprak, yardımcı VAR Hakemi (AVAR) olarak ise Serkan Çimen görev alacak.

Takımların Muhtemel 11'leri Nasıldır?

Maç öncesinde takımların olası başlangıç kadroları da merak ediliyor. Galatasaray’ın muhtemel 11’i şu şekilde:

Muslera
Kaan Ayhan
Davinson
Abdülkerim Bardakcı
Torreira
Sara
Sallai
Barış Alper Yılmaz
Yunus Akgün
Osimhen
Icardi

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i ise şu şekildedir:

Ersin Destanoğlu
Svensson
Uduokhai
Emirhan Topçu
Masuaku
Ndour
Gedson
Rafa Silva
Joao Mario
Semih Kılıçsoy
Immobile

Geçmiş Karşılaşmalar Nasıl Sonuçlandı?

Geçtiğimiz sezon Galatasaray, Beşiktaş ile oynadığı iki maçı da kazanmıştı. Galatasaray, kendi sahasında 2-1'lik, Beşiktaş ise deplasmanda 1-0'lık skorlarla galip gelerek sezonu tamamlamıştı. Bu derbi, iki takım arasındaki rekabetin ne denli zorlu olduğunu bir kez daha gözler önüne serecek.