Spor

Galatasaray - Beşiktaş derbisi yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Galatasaray - Beşiktaş derbisi ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Trendyol Süper Lig'de heyecan dolu bir derbi mücadelesi, Galatasaray ve Beşiktaş arasında gerçekleşecek.

Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de heyecan dolu bir derbi mücadelesi, Galatasaray ve Beşiktaş arasında gerçekleşecek. İki ezeli rakip, 10. hafta kapsamında 28 Ekim 2024 Pazar günü karşı karşıya gelecek. Bu önemli maç, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Maç saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray - Beşiktaş derbisi, saat 20:00’de başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar, stadyumda ve ekran başında bu büyük mücadeleyi heyecanla takip edebilecek.

Takımların sezon performansı nasıl?

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde liderlik koltuğunda oturuyor ve sezonu şampiyonluk hedefiyle sürdürüyor. Öte yandan, Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Avrupa kupalarında beklentilerin gerisinde kalmış durumda. Bu derbi, her iki takım için de sezonun gidişatı açısından kritik bir öneme sahip. Galatasaray, son derbide Fenerbahçe'yi mağlup ederek moral bulurken, Beşiktaş, Trabzonspor ile oynadığı sezonun ilk derbisinde berabere kaldı.

Süper Lig 10. hafta programı

Galatasaray - Beşiktaş derbisinin yanı sıra 10. haftada oynanacak diğer karşılaşmalar da futbolseverlerin ilgisini çekiyor.

Bu hafta kapsamında gerçekleşecek maçlar arasında:

Adana Demirspor - Sivasspor
Hatayspor - Kayserispor
Kasımpaşa - Samsunspor
Göztepe - Trabzonspor
Gaziantep FK - Konyaspor
Alanyaspor - Antalyaspor
Fenerbahçe - Bodrum FK
Başakşehir - Eyüpspor