Stuttgart - Hoffenheim maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Stuttgart - Hoffenheim maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Stuttgart - Hoffenheim maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Stuttgart - Hoffenheim maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

2026 FIFA Dünya Kupası, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Meksika'nın ortak ev sahipliğinde gerçekleşecek. Bu tarihi turnuvada, normalde 32 olan takım sayısı 48'e çıkarılarak 12 grup oluşturulacak. Toplamda ise 104 maç oynanacak. Peki, bu büyük organizasyon öncesinde takımlar nasıl belirlenecek?

Avrupa Elemeleri: Başlangıç Tarihi ve Takvim

Avrupa kıtasından katılacak takımların belirleneceği eleme maçları 2025 Eylül ayında başlayacak. UEFA tarafından düzenlenecek bu maçlar, Avrupa'nın en güçlü takımlarının arasından turnuvaya katılacak ekipleri belirlemek için büyük bir heyecana sahne olacak.

Türkiye Milli Takımı'nın Yol Haritası

Türkiye Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası elemelerindeki rakipleri henüz netleşmedi. Ancak takımımız, Kasım 2024'te açıklanacak FIFA Dünya Sıralaması'na göre belirlenecek 5 torbaya yerleştirilecek. Kura çekimi ise Aralık 2024'te yapılacak, bu da milli takımımızın elemelerde karşılaşacağı grup ve rakiplerinin belirleneceği tarihi işaret ediyor.

Editör: Havva Andırır