Spor

Fenerbahçe Maçı ŞİFRESİZ ⚽ Fenerbahçe - Manchester United UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman? FB-MANU maçı saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta maçında Manchester United'ı konuk edecek.

Abone Ol

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. hafta maçında Manchester United'ı konuk edecek. Kritik karşılaşma, 24 Ekim 2024 tarihinde saat 22:00'de başlayacak. Mücadele, Fenerbahçe'nin Ülker Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fenerbahçe-Manchester United maçı, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Böylece futbolseverler, bu önemli mücadeleyi rahatlıkla takip edebilecekler.

Fenerbahçe'nin Durumu Nedir?

Temsilcimiz Fenerbahçe, geride kalan 2 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 4 puan topladı. Şu anda grupta 14. sırada yer alan Fenerbahçe, bu akşamki maçta Manchester United'ı yenerek puanını artırmayı hedefliyor. İlk maçında Union SG'yi 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, ikinci maçında ise Twente ile 1-1 berabere kalmıştı.

Manchester United'ın Performansı

Konuk takım Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'nde şu ana kadar galibiyet alamadı. İlk maçında Twente ile 1-1 berabere kalan United, ikinci maçında ise Porto ile 3-3'lük bir sonuç elde etti. Bu durum, Fenerbahçe için önemli bir avantaj yaratabilir.

Muhtemel 11'ler Neler?

Fenerbahçe:

Livakovic
Osayi-Samuel
Becao
Djiku
Mert Müldür
Fred
Amrabat
Tadic
Szymanski
Saint-Maximin
Enner Valencia

Manchester United:

Onana
Mazraoui
De Ligt
Martinez
Dalot
Casemiro
Ugarte
Rashford
Eriksen
Garnacho
Höjlund