Spor

Fenerbahçe Beko- Panathinaikos yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Fenerbahçe Beko- Panathinaikos THY Euroleague 5. hafta maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

THY Euroleague 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Panathinaikos’u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma, 25 Ekim Cuma günü saat 20:45’te Ülker Spor Salonu’nda başlayacak.

Abone Ol

THY Euroleague 5. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko, Panathinaikos’u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma, 25 Ekim Cuma günü saat 20:45’te Ülker Spor Salonu’nda başlayacak. Basketbolseverler, bu heyecan dolu maçı S Sport ve Exxen üzerinden canlı olarak izleyebilecek.

Takımların Performansı Nasıldır?

Fenerbahçe Beko, geride kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 yenilgi elde ederek THY Euroleague’de 3. sırada yer alıyor. Sarı-lacivertliler, bu sezon güçlü bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan, Ergin Ataman’ın çalıştırdığı Panathinaikos ise 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 9. sırada bulunuyor. Cedi Osman ve Ömer Faruk Yurtseven gibi önemli oyunculara sahip olan Yunan temsilcisi, Fenerbahçe’ye karşı zor bir sınav verecek.

İki Takım Arasındaki Tarihsel Rekabet

Fenerbahçe ile Panathinaikos, 38. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 37 maçta, Yunan ekibi 20 galibiyet alırken, Fenerbahçe 17 kez sahadan galip ayrıldı. Bu da iki takım arasındaki rekabetin ne denli sıkı olduğunu gözler önüne seriyor.

Cedi Osman'dan Fenerbahçe’ye Saygı

Panathinaikos'un yıldız oyuncularından Cedi Osman, Fenerbahçe Beko'ya karşı saygı duyduklarını belirtti. Cedi Osman, “Fenerbahçe maçı çok güzel olacak. Geçen sene Final Four oynadığımız bir takım. Onlara saygı duyuyoruz,” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda, sabırlı oynamalarının önemine de vurgu yaparak, “Sabırlı oynayıp, mental olarak güçlü kalmamız lazım. Bunları yapmamız halinde kazanacağımızı düşünüyorum,” dedi.