Fransız hakem Clement Turpin'in yöneteceği dev maç, heyecanla bekleniyor. Saat 22.00'de başlayacak olan mücadele, futbolseverler için kaçırılmayacak bir şölene dönüşecek.

BAYERN MÜNİH İLE REAL MADRİD POZLARINI PAYLAŞACAK

Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sezonu kurtarma adına son bir şans arıyor. Alman devi, Bundesliga'da zirve hakimiyetini kaybettikten sonra bu turnuvada üstünlük kurarak moral bulmak istiyor. İlk maçta avantajı cebine koymayı hedefleyen Bayern Münih, rakibine zorlu bir mücadele verecek.

REAL MADRİD'İN HEDEFİ KUPA

Milli futbolcumuz Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid, İspanya LaLiga'da şampiyonluk için mücadele ederken, Avrupa'nın en prestijli kupasını kazanarak çifte zafer yaşamak istiyor. Liderlik yolunda güçlü adımlar atan eflatun beyazlılar, yarı finale yükselmek için var güçleriyle mücadele edecek.

Selahattin Baki kim, Ali Koç darp etti mi, dayak mı yedi? Selahattin Baki kim, Ali Koç darp etti mi, dayak mı yedi?

BAYERN MÜNİH - REAL MADRİD MAÇ YAYIN BİLGİLERİ

Bayern Münih ile Real Madrid, futbol tarihinde birçok kez karşı karşıya geldi. Bu kez 27. kez kapışacak olan iki dev takımın mücadelesi, futbolseverler için unutulmaz bir an olacak. İspanyol ekibi 12 kez, Alman takımı ise 11 kez galip gelirken, 3 maç berabere sonuçlandı.

BAYERN MÜNİH – REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

EXXEN TV kanalını izlemek için üye olmak gerekiyor. Aşağıdaki linke giderek üyelik işleminizi tamamlayabilir ve maçlarınızı izleyebilirsiniz.

https://www.exxen.com/tr

BAYERN MÜNİH – REAL MADRİD ŞİFRESİZ VEREN KANAL VAR MI?

Karşılaşma bu akşam saat 22:00'da başlayacak. EXXEN Platformu üzerinden canlı yayınlanacak olan maçı, aynı zamanda Azerbaycan kanalı olan CBC SPORT'ta şifresiz bir şekilde izleyebilirsiniz.