Esra Erol'da Büyük İddialar: "Üç Harflilerle Evliyim"

Gökhan Bulut'un Şok İtirafları

ATV'nin popüler programı Esra Erol'da yine şaşırtıcı bir olay gündeme geldi. 31 yaşındaki iki çocuk babası Gökhan Bulut, eşi Döndü Bulut'un "Üç harflilerle evliyim" iddiasında bulunduğunu açıkladı. Gökhan Bulut'un, eşinin ruh sağlığının yerinde olmadığını ve sürekli olarak hocalara götürüldüğünü belirtmesi, Türkiye'nin dikkatini çekti.

Döndü Hanım

Esra Erol Ekibi Harekete Geçti

Gökhan Bulut'un bu çarpıcı iddialarının ardından Esra Erol ekibi, Döndü Bulut'u bulduklarını açıkladı. Döndü hanımın kayınvalidesi Naciye Hanım, yaşananları detaylı bir şekilde anlattı. Döndü'nün ani değişimleri ve 7 dil konuşmaya başlaması, olayın boyutlarını daha da ilginç hale getirdi.

Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?

Esraerol0102030405

Döndü Hanımın İtirafları

Canlı yayında stüdyoya gelen Döndü hanım, kayınvalidesi ve eşiyle yüzleşti. Kendisine yöneltilen iddialara cevap veren Döndü hanım, yaşananların bir senelik bir sürece ait olduğunu ve o zamanki halinin şu anki halinden farklı olduğunu savundu. Döndü hanım, kocası ve kayınvalidesinin kendisini zorla bir hocaya götürdüğünü ve yaşadığı zorlukları anlattı.