Genel

Ecrin Su Çoban kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Ecrin Su Çoban discord olayına ne açıklama yaptı?

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur. Genç yaşta sanat hayatına adım atan Çoban, 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasıyla geniş bir kitle tarafından tanınmaya başlamıştır.

Abone Ol

Ecrin Su Çoban, 16 Kasım 2006 tarihinde Kocaeli'de doğmuştur. Genç yaşta sanat hayatına adım atan Çoban, 2018 yılında katıldığı O Ses Çocuklar yarışmasıyla geniş bir kitle tarafından tanınmaya başlamıştır. Yarışmada Nil Karaibrahimgil’in "Kanatlarım Var Ruhumda" şarkısını seslendiren Çoban, çeyrek finalde Atiye’nin "Ya Habibi" ve yarı finalde Gökçe’nin "Tik Tak" şarkılarını söylemiş, finalde elenmiştir. 2019 yılında "Afili Aşk" dizisinde Aslı Demirer ile birlikte "Afili Aşk" şarkısını seslendiren Ecrin Su Çoban, aynı yıl "Masal Şatosu: Sihirli Davet" sinema filmiyle oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

Discord Olayı Nedir?

Son günlerde Ecrin Su Çoban, Discord üzerinden gerçekleşen dolandırıcılık ve şantaj iddiaları ile gündeme gelmiştir. Bu olay, özellikle sosyal medya platformlarında yankı bulmuş ve birçok kişi tarafından merak edilmiştir. Çoban, kendisi hakkında ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu savunmuş ve bu konuda açıklama yapma gereği duymuştur.

Ecrin Su Çoban Ne Dedi?

Ecrin Su Çoban, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, hakkında yapılan tüm iddiaları reddetmiştir. "Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz," diyen Çoban, konuyla ilgili olarak ailesiyle birlikte suç duyurusunda bulunduğunu belirtmiştir. Gerekli açıklamaları avukatı ile birlikte detaylı bir şekilde yapacağını ifade etmiştir.