31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde, Türkiye genelinde olduğu gibi Osmaniye Düziçi ilçesinde de seçmenler sandık başına gitti. Yerel seçim sonuçları, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanmaya başladı. Bu seçimde de birçok parti adaylarını ve seçim kampanyalarını başarılı bir şekilde yürüttü.

Osmaniye Düziçi Seçim Sonuçları 2024

Shell Petrol Kavşağında Kaza: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı Shell Petrol Kavşağında Kaza: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Osmaniye Düziçi ilçesinde yapılan seçimlerde Adalet Birlik Partisi, Adalet Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Anadolu Birliği Partisi, Anavatan Partisi, Aydınlık Demokrasi Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Büyük Birlik Partisi, Büyük Türkiye Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrasi ve Atılım Partisi, Demokratik Sol Parti, Demokrat Parti, Emek Partisi, Gelecek Partisi, Genç Parti, Güç Birliği Partisi, Halk ve Özgürlükler Partisi, Halkın Kurtuluş Partisi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi, Hür Dava Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi, Millet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Milli Yol Partisi, Saadet Partisi, Sol Parti, Türkiye İşçi Partisi, Türkiye Komünist Hareketi, Türkiye Komünist Partisi, Vatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Yenilik Partisi, Yeni Türkiye Partisi ve Zafer Partisi gibi birçok parti seçime katıldı.

Seçmenler, tercihlerini belirlerken "Evet" veya "Tercih" yazılı mühürlerle oy kullandılar. YSK'nın açıklamalarıyla birlikte Osmaniye Düziçi ilçesindeki yerel seçim sonuçları netlik kazanacak ve vatandaşlar bu sonuçları Milliyet.com.tr'nin Yerel Seçim Sonuçları 2024 sayfasından canlı olarak takip edebilecekler. Bu sonuçlar, Osmaniye Düziçi ilçesinin gelecekteki belediye başkanını ve diğer yerel yönetim temsilcilerini belirlemede önemli bir rol oynayacak.