Özdemir, tatil fiyatlarındaki artışı eleştirerek, "Eskiden fiyatlar daha ucuzdu, şimdi dudak uçuklatıyor" dedi. Gelecek yazı nerede geçireceği konusunda belirsiz olan Özdemir, "Nereye vize çıkarsa durumundayım. Belki Amerika ve İngiltere olabilir. Bali'yi de görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

ABD'li rapçi Diddy kimdir, kız arkadaşını neden dövdü? O görüntüler ortaya çıktı ABD'li rapçi Diddy kimdir, kız arkadaşını neden dövdü? O görüntüler ortaya çıktı

Demet Özdemir

Demet Özdemir'in bu sözlerine bazıları "Kadının kemer sıkması bile yurt dışı, biz ne yapalım", "Burası pahalı, dışarısı ucuz sanki" şeklinde yorumlar yaptı.

Demet Özdemir: Hayatı, Kariyeri ve Özel Yaşamı

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992'de Kocaeli'nin İzmit ilçesinde doğdu. Bulgaristan göçmeni bir aileden gelmektedir. Ailesinin boşanması sonrasında annesi ve ablasıyla İstanbul'a yerleşti. Lise mezunu olan Özdemir, kariyerine dansla başladı. Özdemir, dans okulu açma hayali olan bir sanatçıdır. Dansı özgürlük olarak tanımlayan Özdemir, duygularını ifade etmenin bir yolu olarak dansı görmektedir.

Demet Ozdemir 8

Kariyerine şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde yer alarak başlayan Demet Özdemir, daha sonra Anadolu Efes basketbol takımının ponpon kızları kadrosunda dansçı olarak yer aldı. Oyunculuk eğitimini 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları'nda aldı. İlk televizyon deneyimini 2013 yılında 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisinde 'Aylin' karakterini oynayarak yaşadı.

Demet Ozdemir 5

Kariyerinde önemli dönemeçlerden biri 2018-2019 yıllarında yayınlanan 'Erkenci Kuş' dizisinde canlandırdığı 'Sanem' rolü oldu. Bu rolle geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanındı ve Murex D'or Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazandı.

Demet Ozdemir 3

2019 yılında psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Camdaki Kız' adlı romandan uyarlanan 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde 'Zeynep' karakteriyle başarılı bir performans sergiledi.

Özel yaşamına gelince, 2022-2023 yıllarında şarkıcı Oğuzhan Koç ile evli kaldı ancak şu an bekar durumdadır. Fenerbahçe taraftarı olan Özdemir, 1.70 metre boyunda, 56 kilo ağırlığında ve balık burcudur.

Demet Ozdemir 9

Son olarak, Demet Özdemir'in oynadığı bazı diziler arasında 'Sana Bir Sır Vereceğim', 'No: 309', 'Erkenci Kuş' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' bulunmaktadır. Ayrıca 'Aşk Taktikleri' ve 'Benim Adım Farah' gibi projelerde de rol almıştır.

Demet Ozdemir 6