Gelinim Olur Musun yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş, bir dönemin fenomen kaynanası Semra Yücel'in oğlu Ata ile aşk yaşamıştı. Yarışma sürecinde Semra kaynana ile atışmalarıyla dikkat çeken Umaş, yarışma sonrası Ata ile ilgili açıklamalarıyla da gündeme gelmişti. Şimdi ise 4 köpekle birlikte çektiği dans videosuyla gündeme oturdu.

Fufuy

Umaş'ın yıllar içindeki değişimi ve dans videosu sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Gelinim Olur Musun'daki performansı ve kaynana Semra ile olan ilişkisiyle tanınan Umaş, yarışma sonrası yaptığı açıklamalarda Ata ile ilişkisinin bittiğini ve Semra kaynana ile görüşmediğini belirtmişti.

Aycan Yanaç Mekanda Sevgilisi Muhammed Zeyit Günay'ı Başka Bir Kadınla Yakaladı! Aycan Yanaç Mekanda Sevgilisi Muhammed Zeyit Günay'ı Başka Bir Kadınla Yakaladı!

444829

Sinem Umaş, bir sosyal medya kullanıcısının "Kaç tane hap içip ölmüştü de bayraklı tabuta sarmışlardı?" sorusuna verdiği yanıtla da dikkat çekmişti. Umaş'ın bu açıklamaları ve son haline dair detaylar merak konusu olmaya devam ediyor.