Fahrettin Altun, 11 Eylül 1976 tarihinde Stuttgart, Almanya’da doğmuş bir Türk akademisyen ve bürokrattır. Almanya’da doğmuş olsa da, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır ve uzun yıllardır Türkiye'de yaşamaktadır. Altun, günümüzde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Artvin Valiliğine atanan Turan Ergün kimdir? Vali Turan Ergün aslen nereli, kaç yaşında evli mi, ne mezunu? Artvin Valiliğine atanan Turan Ergün kimdir? Vali Turan Ergün aslen nereli, kaç yaşında evli mi, ne mezunu?

Fahrettin Altun Kaç Yaşında?

Fahrettin Altun, 2024 yılı itibarıyla 47 yaşındadır. Eğitim ve kariyer hayatında gösterdiği başarılar, onun genç yaşta önemli görevlerde bulunmasını sağlamıştır.

Fahrettin Altun Nereli?

Stuttgart, Almanya doğumlu olan Fahrettin Altun, Türk vatandaşlığını da taşımaktadır. Almanya'da doğmuş olsa da, Türkiye ile olan bağları ve görevleri nedeniyle Türkiye'de yaşamaktadır.

Fahrettin Altun Ne İş Yapar?

Fahrettin Altun, akademik eğitimine İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde başlamış, yüksek lisansını Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde yapmıştır. Doktora çalışmalarını İstanbul Üniversitesi'nde tamamlayan Altun, Utah Üniversitesi'nde misafir araştırmacı olarak bulunmuştur. Akademik kariyerinde Fatih Üniversitesi ve İstanbul Şehir Üniversitesi’nde görev almış, ayrıca 2015-2017 yıllarında İstanbul Medeniyet Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yapmıştır. SETA ve İbn Haldun Üniversitesi’nde çeşitli yönetim görevlerinde bulunmuş, 25 Temmuz 2018 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı olarak atanmıştır.

Fahrettin Altun Evli Mi? Fahrettin Altun Kiminle Evli?

Fahrettin Altun, evli ve üç çocuk babasıdır. Eşi Fatmanur Altun ile birlikte bir aile hayatı sürdürmektedir. Fahrettin Altun'un aile hayatı, iş yaşamı kadar kamuoyunun ilgisini çeken bir başka konudur.

Editör: Mehmet Çetil