İspanya La Liga'da heyecan Cumartesi günü saat 17:30'da Rayo Vallecano ve CA Osasuna arasındaki mücadeleyle devam edecek. S Sport Plus, S Sport ve Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak olan maçta her iki takım da üç puan peşinde.

Rayo Vallecano Son Maçında Beraberlik Aldı

Andoni Iraola'nın çalıştırdığı Rayo Vallecano, son maçında Real Madrid ile 1-1 berabere kalarak puan kaybetmişti. Bando, CA Osasuna karşısında galip gelerek bu maçtaki puan kaybını telafi etmek istiyor.

Beşiktaş - Çaykur Rizespor Şifresiz CANLI İZLE Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV YAN EKRAN LİNKİ (3 Mayıs) Beşiktaş - Çaykur Rizespor Şifresiz CANLI İZLE Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV YAN EKRAN LİNKİ (3 Mayıs)

CA Osasuna Son Maçında Galip Geldi

Jagoba Arrasate'nin öğrencileri ise son maçında Getafe'yi 2-0 mağlup ederek formda olduğunu gösterdi. Kırmızı Karga, Rayo Vallecano'yu da yenerek puan tablosundaki yükselişini sürdürmek hedefliyor.

Vallecona – Osasuna Mücadelede Tansiyon Yüksek Geçecek

Rayo Vallecano ve CA Osasuna arasındaki mücadelede tansiyonun yüksek olması bekleniyor. Her iki takımın da puana ihtiyacı olması, maçın çekişmeli geçmesine neden olabilir. Cumartesi günü Campo de Fútbol de Vallecas'ta oynanacak olan maçın kazananı kim olacak? Sorunun cevabı saat 17:30'da belli olacak.

Vallecona – Osasuna Maçı Hakkında Bilgiler

  • Tarih: 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Saat: 17:30
  • Stadyum: Campo de Fútbol de Vallecas, Madrid
  • Yayın: S Sport Plus, S Sport, Exxen