Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ve Alanyaspor, Konya Büyükşehir Stadyumu'nda heyecan dolu bir mücadelede karşı karşıya gelecek. Oğuzhan Çakır'ın hakem olarak görev alacağı maç, Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak. Mükemmel bir atmosferin beklendiği mücadeleyi beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak takip edebilirsiniz.

Alanyaspor Son Maçtaki Mağlubiyeti Unutmak İstiyor

Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor, son 5 maçta 4 galibiyet alarak formda olduğunu gösteriyor. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'a 4-0 mağlup olan turuncu-yeşilliler, Konyaspor'u yenerek puan tablosundaki yükselişini sürdürmek istiyor.

Konyaspor Düşme Hattından Uzaklaşmak için Mücadele Ediyor

Fahrudin Omerovic'in çalıştırdığı Konyaspor ise ligde kalan haftalarda düşme hattından uzaklaşmak için mücadele veriyor. Son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar, Alanyaspor'dan galibiyet alabilmesi halinde puan farkını açmayı hedefliyor.

Mücadelede Her İki Takım da En İyisini Ortaya Koyacak

Heyecan dolu mücadelenin kazananı kim olacak? Cevap, Cumartesi günü saat 16:00'da beIN Sports 1 ekranlarında! Maç öncesinde her iki teknik direktör de en iyi 11'lerini oluşturmak için yoğun bir çalışma içerisinde. Konyaspor'da Uğurcan Çakır, Ahmet Çalık, Ipalyo, Seka Fofana, Guilherme Almeida, Amir Hadzic, Adil Erdem, Zymer Bytyqi, Mikkel Damsgaard, Andreas Christensen ve Ahmed Yildiz'in ilk 11'de başlaması bekleniyor. Alanyaspor'da ise Fernando Muslera, Davidson, Fabiano Lemos, Wilson Eduardo, Onyekuru, Yusuf Özdemir, Arda Güler, Emre Lazim, Salih Ucan, Ahmed Musa ve Junior Moraes'in ilk 11'de yer alması öngörülüyor.

CANLI İZLE Ankaragücü-Pendikspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Ankaragücü-Pendikspor yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Ankaragücü-Pendikspor (18 Mayıs) şifresiz mi, Ankaragücü-Pendikspor yayın bilgileri, nereden izlenir?

Konyaspor – Alanyaspor  Maç Hakkında Bilgiler:

  • Tarih: 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Saat: 16:00
  • Stadyum: Konya Büyükşehir Stadyumu
  • Hakem: Oğuzhan Çakır
  • Yardımcı Hakemler: Mehmet Salih Mazlum, Ali Tuna
  • Yayın: beIN Sports 1

maçı canlı izle