Reza Zarrab, geçmişte ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile yaptığı evliliği sonlandırmasının ardından, Bursalı sosyetik isim Dilara Altıntop ile Miami'de evlendiği iddialarıyla gündeme geldi. Bu sürpriz evlilik haberi, magazin camiasında geniş bir ilgiyle karşılandı ve sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Dilara Altıntopsarrab212123

Tebriz doğumlu olan Reza Zarrab, Dubai'de finans ve para piyasalarında faaliyet gösterdikten sonra Türkiye'ye gelerek çeşitli sektörlerde yatırımlar yapmıştır. 2010 yılında ünlü sanatçı Ebru Gündeş ile evlenen Zarrab'ın bu evliliğinden Alara adında bir kızı bulunmaktadır. Ancak Zarrab'ın adı, 2013 yılında Türkiye'de yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile anıldıktan sonra 2016 yılında ABD'de banka dolandırıcılığı ve kara para aklama suçlarından tutuklanmasıyla birlikte uluslararası arenada da tanınmış bir isim haline gelmiştir. 2017 yılında itirafçı olarak serbest bırakılan Zarrab'ın hukuki süreçleri ve yaşadığı davalardan sonra magazin gündeminden uzak kalmıştı.

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

Reza Zarrab655665

Miami'de yaşayan Dilara Altıntop, son zamanlarda Boston Üniversitesi'nde paralegal sertifika programını tamamlamıştır. Eğitimi boyunca dava ve dava yaşam döngüleri, yasal araştırma ve yazma konularında derinleşmiş ve iş hukuku ile emlak planlaması gibi alanlarda uzmanlaşmıştır. Spor kariyerinde de önemli başarılar elde eden Altıntop, Türk Milli Yüzme Takımı üyesi olarak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ve dünya şampiyonalarında Türkiye'yi başarıyla temsil etmiş ve 2011 yılında ISF Yüzme Kupası'nda dünya şampiyonu unvanını kazanmıştır.

Editör: Murat Serdar Yıldız