Tokat'ta 4,7 ve 4,1 Büyüklüğünde Depremler! 3 İlçede Okullar Tatil

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 18 Nisan 2024 Perşembe günü yaklaşık 1,5 saat arayla 4,7 ve 4,1 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Depremlerden etkilenen Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verildi.

Sigara yeniden zam mı geldi, İşte güncel zamlı sigara fiyat listesi! Yeni zamla sigara tiryakileri isyan edecek! Sigara yeniden zam mı geldi, İşte güncel zamlı sigara fiyat listesi! Yeni zamla sigara tiryakileri isyan edecek!

Depremler ve Son Dakika Durum:

  • Saat 01.06'da: 4,7 büyüklüğünde merkez üssü Sulusaray ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Deprem 9,97 kilometre derinlikte kaydedildi ve çevre illerden de hissedildi.
  • Yaklaşık 1,5 saat sonra: Aynı bölgede 4,1 büyüklüğünde bir artçı deprem daha meydana geldi.
  • İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Depremden sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AFAD ve ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha taramalarına devam ettiğini ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluğun bildirilmediğini belirtti.
  • AFAD: Deprem sonrası yaptığı açıklamada, Sulusaray'da 4,7 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediğini ve saha tarama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.
  • Tokat Valisi Numan Hatipoğlu: Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verildiğini açıkladı. Vali Hatipoğlu, bölgede ara ara artçı depremlerin yaşandığını, ancak herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediğini ifade etti.