Bir zamanlar "Bir Şarkısın Sen" adlı yarışma programıyla tanıdığımız ve "Fındık Kurdu" lakabıyla ünlenen Berna Karagözoğlu, aradan geçen yıllarda büyüyüp değişen bir genç kız haline geldi. İşte Berna Karagözoğlu'nun hikayesi ve son durumu:

BERNA KARAGÖZOĞLU'NUN YÜKSELİŞİ VE TANINMASI

Berna Karagözoğlu, Türkiye'nin gündemine oturduğu "Bir Şarkısın Sen" adlı yarışma programında tanındı. Sadece 9 yaşındayken programda yer alarak "Fındık Kurdu Berna" lakabıyla ün kazandı. Neşeli tavırları ve güzel sesiyle herkesin sevgisini kazandı.

BERNA'NIN BÜYÜMESİ VE DEĞİŞİMİ

ATV'de yayınlanan "Bir Şarkısın Sen" programının yıldızı Berna Karagözoğlu, zamanla büyüdü. Artık "Fındık Kurdu" Berna, büyük bir genç kız haline gelmiş durumda. Görenler, onu tanımakta güçlük çekiyor.

Şimdilerde genç bir kız olarak YouTube üzerinden şarkı söylemeye devam eden Berna, sahne şovları ve güçlü sesiyle tanınıyor. Müziğe olan ilgisi hala devam ediyor ve erkek arkadaşıyla birlikte video çekip Instagram'da paylaşıyor.

DARP OLAYI VE SONRASI

Berna Karagözoğlu, 22 Mart günü İstanbul Beşiktaş'ta bir restoranda darp edildi. İddiaya göre, yan masada oturan bir grup genç tarafından küfürler ve saldırıya uğradı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve Berna, kendisinin darp edildiğini belirtti.

GELECEK PLANLARI VE MÜZİK KARİYERİ

Berna Karagözoğlu, hala enerjik ve kıpır kıpır. Gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyor. Müzik kariyerine odaklanarak yeni şarkılar yapmak istediğini belirtiyor. "Bir Şarkısın Sen" yarışmasının hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Berna, o dönemde tanındığı bu yarışmanın müzik kariyerinin temelini attığını ifade ediyor.

Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu… Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu…

"Bir Şarkısın Sen" yarışmasıyla tanınan ve "Fındık Kurdu" lakabıyla anılan Berna Karagözoğlu'nun hikayesi, büyük bir değişim ve başarı öyküsüne dönüşmüştür. Genç yaşta başladığı müzik kariyerine hala devam eden Berna, gelecekte daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyor.