Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, her hafta yeni bölümleri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ozan Akbaba gibi isimler yer alıyor. Ben Bu Cihana Sığmazam (BBCS) 27 Şubat yayın akışında yer almadı. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam bugün yok mu?

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Ben Bu Cihana Sığmazam, 27 Şubat yeni bölümü ile yayın akışında yer almadı. Sevenleri ise Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok sorusuna yanıt aramaya başladı. BBCS bugün neden yok? İşte, yanıtı...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YOK MU, NEDEN YOK?
Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken, en çok izlenen dizilerden olan Ben Bu Cihana Sığmazam, her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile ATV'de yerini alıyor. Ancak 27 Şubat günü yayın akışında görünmedi.

Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı kim oldu, yeni atanan isim kim? Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı kim oldu, yeni atanan isim kim?

Dizinin yayın saatinde Ankaragücü - Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası maçı yer alıyor. Maçın ardından ise dizinin tekrar bölümü olacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin 59. yeni bölümünün önümüzdeki hafta 5 Mart günü yayımlanması bekleniyor.