Spor

BAŞAKŞEHİR MAÇI TRT 1 ŞİFRESİZ! Celje-Başakşehir UEFA Konferans Ligi maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden tek temsilcimiz Başakşehir, 2. hafta maçında Slovenya ligi temsilcisi Celje ile karşı karşıya gelecek.

Abone Ol

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden tek temsilcimiz Başakşehir, 2. hafta maçında Slovenya ligi temsilcisi Celje ile karşı karşıya gelecek. Celje-Başakşehir maçı, 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 19:45'te başlayacak. Bu karşılaşma, Başakşehir için büyük bir önem taşıyor; çünkü ilk maçında Rapid Wien'e 2-1 mağlup olarak grupta kötü bir başlangıç yaptı.

Celje-Başakşehir Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Başakşehir'in Celje ile oynayacağı bu kritik karşılaşma, TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Bu durum, futbolseverler için önemli bir fırsat sunuyor; zira temsilcimizin uluslararası arenadaki mücadelesini takip etme şansı doğacak.

Muhtemel 11'ler Neler?

Celje'nin olası kadrosunda şu isimler yer alıyor: Rozman, Nieto, Nemanic, Karnicnik, Kouter, Dulca, Bobicanec, Seşlar, Matko ve Edmilson. Başakşehir ise muhtemel 11'inde Muhammed, Kemen, Ba, Opoku, Ömer Ali, Berat, Deniz, Pelkas, Berkay, Davidson ve Piatek ile sahada yer alması bekleniyor.

İlk Maçların Sonuçları

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'ndeki ilk maçında Avusturya ekibi Rapid Wien'e 2-1 kaybetmişti. Öte yandan, Celje de ilk hafta karşılaşmasında deplasmanda Portekiz temsilcisi Vitoria Guimaraes'e 3-1 mağlup oldu. Her iki takım da bu karşılaşmadan puan almak için sahaya çıkacak.