Bahçeşehir Koleji Erkek Basketbol Takımı, Avrupa'da şampiyonluk yolunda son adımı atmak için hazırlanıyor. Almanya'da oynanan ilk karşılaşmayı 85-74'lük skorla kaybeden temsilcimiz, rövanşta rakibini 11 sayıdan fazla farkla yenerek kupayı müzesine götürmeyi hedefliyor.

Kayserispor-Konyaspor CANLI İZLE (18 Mayıs) şifresiz mi, Kayserispor-Konyaspor nereden izlenir? Kayserispor-Konyaspor CANLI İZLE (18 Mayıs) şifresiz mi, Kayserispor-Konyaspor nereden izlenir?

Bahçeşehir-Chemnitz Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Bahçeşehir Koleji Erkek Basketbol Takımı-NINERS Chemnitz maçı, 24 Nisan Çarşamba günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak. Bu heyecan dolu mücadele NTV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bahçeşehir-Chemnitz Takımları Bu Etaba Nasıl Geldi?

Bahçeşehir Koleji, yarı finalde İtalya'nın Itelyum Varese takımını eleyerek finale yükselmişti. NINERS Chemnitz ise yarı finalde İspanya'dan Surne Bilbao Basket'i yenerek finale adını yazdırmıştı.

Bahçeşehir Koleji Final Maçına Hazır

Bahçeşehir Koleji teknik direktörü Ahmet Özer, ilk maçta rakibine karşı iyi mücadele ettiklerini ancak bazı hatalar yaptıklarını belirterek, "Rövanşta daha da konsantre olacağız ve bu kupayı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bahçeşehir-Chemnitz Takımlarını Rövanşta Neler Bekliyor?

İlk maçta rakibine karşı iyi bir oyun sergileyen Bahçeşehir Koleji'nin rövanşta da bu performansını sürdürmesi ve hatalarını en aza indirmesi bekleniyor. Ev sahibi avantajını da arkasına alacak olan temsilcimiz, seyircisinin desteğiyle kupayı müzesine götürmek için büyük bir mücadele verecek.