Ünlü şarkıcı Aydilge, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle gündeme geldi. Labrum kemiğinde meydana gelen yırtık nedeniyle acil bir ameliyata alınan Aydilge, ameliyat öncesinde hayranlarına seslendi.

Kerem Demirbay Dengeler: Biri Olmak’ dizisinde bakın ne rolde oynadı! Kerem Demirbay Dengeler: Biri Olmak’ dizisinde bakın ne rolde oynadı!

AYDİLGE NEDEN AMELİYAT OLDU?

Ameliyat öncesi hasta yatağında çektiği videoyla sevenlerine seslenen Aydilge, yaşadığı durumu açıkladı. Aydilge, "Ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Şarkımda da değindiğim gibi hayat şaşırtır hep zaten. Kalçamda labrum yırtığı var. Ben hoplamayı zıplamayı çok seviyorum sahnede ama biraz fazla olmuş galiba. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. Onun temizlenip dikilmesi gerekiyor. İnşallah sonrasında eskisinden daha iyi şekilde şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı ve güzel enerjilerinizi yollamayı unutmayın" şeklinde konuştu.

Aydilge'nin ameliyat sonrası durumu ve tedavi süreci hakkında net bir bilgi verilmedi. Ancak hayranları ve sevenleri, Aydilge'nin sağlığına kavuşması için dualarını göndermeye devam ediyor.