Eğitim

AUZEF sınav giriş yeri/belgesi sorgulama ekranı: İstanbul Üniversitesi AUZEF sınavları ne zaman, hangi tarihte, sınav giriş belgesi nasıl alınır?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) için 2024 Güz Dönemi vize sınavları yaklaşırken, öğrencilerin sınav giriş belgeleri sorgulamaları hız kazandı.

Abone Ol

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) için 2024 Güz Dönemi vize sınavları yaklaşırken, öğrencilerin sınav giriş belgeleri sorgulamaları hız kazandı. Peki, AUZEF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak ve sınav giriş belgeleri nasıl alınacak?

AUZEF Sınav Giriş Yerleri Ne Zaman Açıklandı?

AUZEF, 2024 Güz Dönemi vize sınavı için sınav giriş yerlerini erişime açtı. 2-3 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan vize sınavı için öğrenciler, giriş belgelerini sorgulayabilir. Sınav yerleri ve belgeleri, resmi AUZEF sınav sitesi üzerinden erişime sunulmuştur.

Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

Sınav giriş belgelerini almak için öğrencilerin, http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresine giriş yapmaları gerekmektedir. Burada AKSİS kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yaparak sınav giriş belgelerine ulaşabilirler. Bu belge, sınav gününde yanlarında bulundurmaları gereken önemli bir dokümandır.

AUZEF Sınav Takvimi Nedir?

AUZEF 2024 Güz Dönemi sınav takvimi aşağıdaki gibidir:

Ara Sınav (Vize): 2-3 Kasım 2024
Bitirme (Final) Sınavı: 28-29 Aralık 2024
Bütünleme (Telafi) Sınavı: 1-2 Şubat 2025