Ataşehir'de Servis Aracı ve Otomobil Çarpıştı, 3 Yaralı!

Atasehirde Servis Araci Ile Otomobil Kafa Kafaya Carpisti 3 Yarali 1 1713186052

Kaza Sonucu Cadde Trafiğe Kapanırken Hasarlı Araç Sayısı 3'e Çıktı

Ataşehir'de bugün öğleden sonra saat 14.00 sıralarında, Kayışdağı Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, iddiaya göre 34 YC 4126 plakalı Opel marka otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesi ve 06 AG 9696 plakalı servis aracıyla kafa kafaya çarpışması sonucu gerçekleşti.

Kazada otomobilde bulunan 2 kişi ve servis aracı şoförü hafif şekilde yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin motor kısmında çıkan küçük çaplı yangın, diğer sürücüler tarafından söndürüldü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları ambulans ile hastaneye kaldırdı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, kaza sebebiyle cadde bir süre trafiğe kapandı. Trafikteki gecikme çevredeki vatandaşlarda tedirginlik yarattı.

Ata Erww Cover

İstanbul'da suya ne kadar zam oldu 2024 güncel zamlı su fiyatı kaç TL? İstanbul'da suya ne kadar zam oldu 2024 güncel zamlı su fiyatı kaç TL?

Kazada park halinde olan 34 DLR 014 plakalı otomobile de maddi hasar oluştu.

Görgü Tanığı Anlatıyor:

Olay sırasında bölgede bulunan Orkun Debe, kazayı şu şekilde anlattı: "Okula derse gidiyorduk, arabayı park ettikten sonra bir fren sesi geldi. Kafamızı çevirmemiz ile beraber arabanın takla atması bir oldu. Arabanın içerisindeki 2 arkadaş sıkıntısız çıktı. Kazayı ucuz atlattılar. Hastaneye ambulans ile sevk edildiler."

Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.