Eğitim

AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) canlı dersler ne zaman, hangi tarihte başlıyor? 2024 AÖF canlı ders takvimi bilgileri

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için canlı dersler hakkında merak edilenler artıyor. 2024 AÖF canlı ders takvimi bilgileri, öğrencilerin eğitim süreçlerine yön vermesi açısından önem taşıyor.

Abone Ol

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri için canlı dersler hakkında merak edilenler artıyor. 2024 AÖF canlı ders takvimi bilgileri, öğrencilerin eğitim süreçlerine yön vermesi açısından önem taşıyor. Peki, AÖF canlı dersleri ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

2024 AÖF Canlı Ders Takvimi Nedir?

AÖF canlı dersleri, Anadolum eKampüs platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Ancak, 2024 yılı için kesin canlı ders tarihleri henüz açıklanmamış durumda. Geçmiş yılların takvimine bakıldığında, canlı derslerin genellikle Kasım ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Bu, öğrencilerin ders programlarını planlaması açısından dikkate alması gereken bir bilgi.

Canlı Derslere Nasıl Katılabilirim?

Öğrencilerin, AÖF canlı derslerine katılabilmesi için Anadolum eKampüs’e giriş yapmaları gerekiyor. Giriş yapıldıktan sonra sol menüdeki "Takvim" sekmesine tıklayarak "Canlı Ders Takvimi" alanından derslerin gün ve saatlerine ulaşılabilir. Ayrıca, öğrenciler canlı derslere eş zamanlı olarak katılabildikleri gibi, katılamadıkları derslerin kayıtlarını da Anadolum eKampüs’teki "Canlı Ders Kayıtları" bağlantısından izleyebilirler.