Ankara’nın Çankaya ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen bir sürücü, kontrolünden çıkan otomobiliyle bir binaya çarparak bina boşluğuna düştü. Olay, Keklik Pınarı Mahallesi'nde bulunan Level50 binasında meydana geldi.

OLAYIN DETAYLARI

Saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, 9 numaralı 899 Caddesi üzerinde seyir halinde olan 06 EBF 673 plakalı Fiat marka otomobil, otoparka girdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü, otoparkta bulunan demirleri kırarak 902 Sokak'ta bulunan 4 numaralı Duru apartmanının 3. katına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, binanın duvarını kırarak bahçeye düştü.

YARALI VE MADDİ HASAR

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Neyse ki, binanın otoparkında ve çarpmanın olduğu odada kimsenin bulunmaması nedeniyle başka yaralanma olmadı. Ancak binada maddi hasar meydana geldiği belirtildi.

Ayhan Bora Kaplan olayı ne, neden tutuklu, suçu ne? Ayhan Bora Kaplan olayı ne, neden tutuklu, suçu ne?

TEDBİR AMAÇLI OTOPARK KAPATILDI

Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken, binanın otoparkı da tedbir amaçlı kapatıldı. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.