Spor

Almanya - Hollanda Uluslar Ligi maç yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Almanya - Hollanda maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Uluslar A Ligi 3. Grup'ta büyük bir heyecan yaşanacak. Almanya ile Hollanda, 14 Ekim Pazartesi günü Allianz Arena'da karşı karşıya gelecek.

Abone Ol

Uluslar A Ligi 3. Grup'ta büyük bir heyecan yaşanacak. Almanya ile Hollanda, 14 Ekim Pazartesi günü Allianz Arena'da karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati ise 21.45 olarak belirlenmiş durumda.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Almanya - Hollanda karşılaşması, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Mücadele, Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar, maçın heyecanını şifresiz olarak takip edebilecekler.

Almanya'nın Durumu Nedir?

Almanya, teknik direktör Julian Nagelsmann yönetiminde Uluslar Ligi'nde iddialı bir performans sergiliyor. Grubunda oynadığı üç karşılaşmada iki galibiyet ve bir beraberlik elde eden Almanya, son olarak Bosna Hersek'i 2-1 mağlup ederek moral buldu. Grubunda 7 puanla lider konumda bulunan Almanlar, 9 gol atarken, kalesinde sadece 3 gol gördü. Almanya'nın kadrosunda ise Serge Gnabry, Florian Wirtz, Pavlovic, Stiller ve Kimmich gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Hollanda'nın Hedefi Nedir?

Hollanda, grubunda Almanya'nın ardından 5 puanla ikinci sırada bulunuyor. Deplasmanda Almanya ile oynadığı ilk maçta 2-2 berabere kalarak puan almayı başaran Hollanda, bu maçtan galibiyetle ayrılarak liderlik yarışında tekrar iddialı olmak istiyor.

Uluslar Ligi Formatı Nasıldır?

Uluslar A Ligi'nde gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar, çift devreli lig usulüne göre çeyrek final maçları oynayacak. Bu aşamayı geçmeyi başaran dört takım, UEFA Uluslar Ligi final turnuvasında mücadele etme hakkını kazanacak.

Puan Durumu Nasıldır?

Uluslar A Ligi 3. Grup puan durumu şu şekildedir:

  1. Almanya: 7 puan
  2. Hollanda: 5 puan
  3. Macaristan: 2 puan
  4. Bosna Hersek: 1 puan