Adanaspor ile Manisa FK arasında Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında gerçekleşen mücadele 1-1 berabere tamamlandı. Oğuz Gürbulak'ın golüne Fernandes'in karşılık verdiği maçın ardından Adanaspor'un ligdeki durumu merak ediliyor. Peki, Adanaspor ligden düşecek mi? 1. Lig'den düşen takımlar arasında Adanaspor var mı?

Adanaspor Dustu Mu Adanaspor 1

ADANASPOR KÜME DÜŞTÜ MÜ, LİGDE KAÇINCI SIRADA?

Adanaspor ile Manisa FK arasında Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında oynanan maç, Yeni Adana Stadyumu'nda 1-1 berabere sonuçlandı. Oğuz Gürbulak'ın golüne Fernandes'in karşılık verdiği mücadelede her iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı. Maçın hakemleri Alper Akarsu, Hakan Karabalcık ve Murat Şener'di.

Barcelona-Real Sociedad ŞİFRESİZ (13 Mayıs) CANLI izle Barcelona-Real Sociedad hangi kanalda izlenir Barcelona-Real Sociedad ŞİFRESİZ (13 Mayıs) CANLI izle Barcelona-Real Sociedad hangi kanalda izlenir

Adanaspor'un ilk 11'i şu şekildeydi: Ferhat Kaplan, Mehmet Feyzi Yıldırım, Fatih Kurucuk, Evren Korkmaz, Hüseyin Öztürk, Mehmet Taş, Amadou Ciss, Dabo, Harun Alpsoy, Oberlin, Fernandes. Manisa FK'nin ise ilk 11'i şöyleydi: Erhan Erentürk, Bedirhan Altunbaş, Sinan Osmanoğlu, Graovac, Alberk Koç, Oğuz Gürbulak, Burak Altıparmak, Diallo, Bekir Karadeniz, Topalli, Sandro Lima.

Maçta gol atan isimler Oğuz Gürbulak ve Fernandes oldu. Sarı kartlar ise Evren Korkmaz, Mehmet Feyzi Yıldırım, Oberlin (Adanaspor) ve Sandro Lima (Manisa FK) tarafından görüldü. Maçın sonucuyla birlikte Adanaspor'un düşüp düşmediği ise belirsizliğini koruyor.