İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bugün çıkan yangın, şehrin gökyüzünü kara dumanlarla kapladı ve olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının çıkış noktası olarak Sanko Sanayi Sitesi'nde bulunan bir iş yerinin çatısının belirtildiği aktarıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi halen devam etmekte olup, yangının kontrol altına alınması için yoğun çaba harcanıyor.

Sultangazi'de Yangın Nasıl Çıktı?

26 Haziran günü meydana gelen yangının, Sanko Sanayi Sitesi içinde yer alan bir iş yerinin çatı katında başladığı bildirildi. Yangının sebebi henüz resmi olarak açıklanmamakla birlikte, ilk belirlemelere göre çatı katından kaynaklandığı ifade ediliyor. Yangının büyümesiyle birlikte çevrede büyük çaplı duman bulutları oluştu ve bu durum çevredeki vatandaşlar tarafından endişeyle karşılandı.

ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri? ON NUMARA SONUÇLARI SON DAKİKA: 13 Eylül 2024 On Numara çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar hangileri?

Yangın Söndürülüldü Mü?

Yangının söndürülmesi için Sultangazi itfaiye ekipleri olay yerine sevk edilirken, çevre ilçelerden de takviye ekipler çağrıldı. İtfaiye ekipleri, alevlerin yayılmasını engellemek ve çevredeki diğer iş yerlerine zarar vermemek adına büyük çaba gösteriyor. Yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan yoğun bir müdahale sürdürülüyor.

Editör: Havva Andırır