Çılgın Sayısal Loto'nun 19 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen çekilişi için geri sayım sona erdi. Haftanın üç günü, Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi akşamları düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi, 21:30'da canlı olarak gerçekleştirildi. Büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş sona erdi ve kazanan numaralar açıklandı.

Çekiliş Canlı Yayında Gerçekleştirildi

Çılgın Sayısal Loto çekilişi, Sisal Şans tarafından düzenleniyor ve millipiyangoonline.com ile Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanıyor. 19 Haziran Çarşamba günü yapılan çekilişte şanslı numaralar belirlendi.

Mutfak Temizliğinde  Kötü Kokulardan Kurtulmanın En Etkili Yolu:  Devrim Yaratan İkili Mucize Karışım! Mutfak Temizliğinde Kötü Kokulardan Kurtulmanın En Etkili Yolu: Devrim Yaratan İkili Mucize Karışım!

66732Bdd941A6Cbb9F48888E (1)

Kazanan Numaralar

19 Haziran Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazanan numaralar şu şekilde oldu:

  • 12
  • 16
  • 33
  • 62
  • 80
  • 84
  • Joker: 44
  • SüperStar: 73

Büyük İkramiye Sahibini Buldu

Haftanın ikinci çekilişi olan Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanmak için 6 şanslı numarayı bilmek gerekiyor. 19 Haziran Çarşamba akşamı yapılan çekilişte büyük ödül için belirlenen numaralarla birlikte Joker ve SüperStar numaraları da açıklandı.

66732Bdd941A6Cbb9F48888C

Sonuçlar Nasıl Sorgulanır?

Çılgın Sayısal Loto sonuçlarını sorgulamak isteyenler, millipiyangoonline.com üzerinden veya Milli Piyango TV Youtube kanalında yayımlanan canlı çekiliş videolarından sonuçlara ulaşabilirler. Çekiliş sonrası açıklanan numaralarla biletlerini karşılaştıran talihliler, kazançlarını öğrenebilirler.

Çılgın Sayısal Loto Çekiliş Takvimi

Çılgın Sayısal Loto, haftanın üç günü düzenleniyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılan çekilişlerde, şansını denemek isteyenler için her hafta üç farklı şans imkanı sunuluyor. Çekilişler, Sisal Şans'ın düzenlediği ve resmi kanallardan canlı yayınlandığı için, sonuçlara anında ulaşmak mümkün oluyor.

19 Haziran Çılgın Sayısal Loto çekilişi ile ilgili detaylı bilgilere millipiyangoonline.com adresinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından ulaşılabilir. Şansını deneyen tüm katılımcılara bol şans dileriz.

Editör: Mehmet Çetil