Ankara'da 12 Nisan 2024 Çarşamba Günü Su Kesintileri: Güncel Bilgiler ve Etkilenen Bölgeler

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından 12 Nisan 2024 Çarşamba günü Ankara'da bazı bölgelerde planlı su kesintileri yapılacağı duyuruldu. Bu yazıda, kesintilerin saatleri, etkilenen bölgeler ve güncel bilgiler yer almaktadır.

23 10 18 Su Kesintisi 1024X682

Güncel Bilgiler:

Yeniden Refahtan erken seçim açıklaması: "Bugün erken seçimi konuşmak için çok erken” Yeniden Refahtan erken seçim açıklaması: "Bugün erken seçimi konuşmak için çok erken”
  • ASKİ Su Kesintisi Listesi: Güncel Ankara su kesintileri için https://www.aski.gov.tr/tr/Kesinti.aspx adresini ziyaret ederek, bulunduğunuz ilçenin başlığı altındaki bilgiler ışığında ASKİ su kesintileri hakkında bilgi edinebilirsiniz.
  • Beypazarı: 10 Nisan 2024 tarihinde saat 11:45'te başlayan ve 17:00'da sona eren bir su kesintisi Beypazarı İlçesi Hacıkara Mahallesi Marmara Sokak, Ziyapaşa Sokak ve Hacıkara Mahallesinin bir kısmını etkilemiştir.
  • Sincan: 11 Nisan 2024 tarihinde saat 08:10'da başlayan ve 17:00'da sona eren plansız bir su kesintisi Sincan İlçesi Beyobası Mahallesi'nde meydana gelmiştir.

Su Kesintisi 2 I4Mm

12 Nisan Çarşamba Günü Planlı Su Kesintileri:

Şu an için 12 Nisan 2024 Çarşamba günü için herhangi bir planlı su kesintisi bilgisi bulunmamaktadır.

Önemli Notlar:

  • Kesinti saatleri ve etkilenen bölgeler güncel duruma göre değişiklik gösterebilir. En güncel bilgiler için ASKİ Su Kesintisi Listesi'ni takip etmeniz önerilir.
  • Kesintiden önce su depolarınızı doldurmanız ve su tasarrufu yapmanız tavsiye edilir.
  • Su kesintisi ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa 185 numaralı ASKİ Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz.